Моуриньо недоволен от Ето\'о, остави го извън групата за Парма

21:50
Моуриньо недоволен от Ето\'о, остави го извън групата за Парма
Нападателят на Интер Самуел Ето\'о не попадна в групата на Интер за утрешното гостуване на Парма от 22-я кръг на Серия "А".

Треньорът на "нерадзурите" Жосе Моуриньо е недоволен от състоянието на камерунеца, който все още няма мач за клубния си тим през 2010 година.

"Червен килим няма да има за нито един футболист, дори и за Ето\'о. За да се върне в състава, той трябва да играе по-добре от настоящите ми играчи в атака. Трябва да е на 100% мотивиран в тренировките. Има ли леки проблеми, умора или контузии, е по-добре да се върне на 100% здрав. Да бъде титулярен нападател в моя състав е много трудно", каза Специалния.

Уесли Снайдер и Лусио са наказани за двубоя с тима на Валери Божинов, а Деян Станкович и Кристиан Киву лекуват контузии.

Ето и групата на Интер:

Вратари: Франческо Толдо, Жулио Цезар, Паоло Орландони, Защитници: Иван Кордоба, Хавиер Санети, Майкон, Марко Матераци, Валтер Самуел, Джулио Донати, Давиде Сантон, Халфове: Рикардо Куарешма, Тиаго Мота, Сълей Мунтари, Естебан Камбиасо, Ален Стеванович, Лоренцо Крисетиг, Нападатели: Диего Милито, Горан Пандев, Марио Балотели, Марко Арнаутович

 
 
 
 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
31.01.2010 12:34

Идеалната възмжност за Божинов и компания да спрат Интеристите към пътя за титлата *beer*